Şbt

Okulumuzda tüm sınıf düzeylerinde 3 boyutlu sinema gösterimi yapılmıştır.

TEKNOFEST 2024 ‘TE BİZ DE VARIZ

Nenehatun İlkokulu 1/B sınıfı olarak Teknofest 2024’e “Minikler” ve “Turbo ” takımı olarak iki projeyle katıldık.

Bilimsel projeler bizlere vizyon kazandıracağı gibi sizlere de örnek olacak. Okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Turbo Takımı : Defne Kavlak, Elif Asya Şahin ve Bulut Tetik ; “Suyum” projesiyle “İnsanlık Yararına Teknoloji” kategorisinde yarışmaktadır.

Minikler Takımı : İnci Kızılırmak, Roza Kızılırmak ve Defne Kavlak “ Öten Baston” projesiyle “Engelsiz Yaşam Teknolojileri” kategorisinde yarışmaktadır.

Şbt

4.sınıf öğrencilerimiz Su Verimliliği Seferberliği projesi kapsamında çalışmalar yaptılar.

Şbt

2.sınıf öğrencilerimizin Dilimizin Zenginleri Projesi kapsamındaki çalışmalarımız..

Şbt

2.dönem Okul Aile Birliği toplantısı 17.02.2024 tarihinde okul müdürümüz Ayfer Toman başkanlığında okul müdür yardımcısı ve değerli velilerimizin katılımıyla yapılmıştır.

Ock

Nenehatun İlkokulu karne heyecanını coşkuyla yaşadı yarıyıl tatilini sevinçle kucakladı. Çocuklarımız dinlenerek eğlenerek kendi gelişimlerine katkı verecek etkinliklerle ve bol bol kitap okuyarak yeni döneme hazır olacaklar.

Ock

Renkler Ülkesi Barış İstiyor Oyunu Sare Kurt öğretmenleri önderliğinde ve 4/B sınıfı  öğrencileri tarafından başarıyla sergilendi