Ara

Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 102.yıldönümü etkinlikleri kapsamında 4-A ve 4-C sınıfı öğrencilerimiz etkinlikler düzenledi.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Günü Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz gazilerimizi okulumuzda  konuk ederek  Gazilerimiz ile söyleyişi gerçekleştirdik

Kas

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda Kızılay çadırı kurularak yaralıların tedavisi ve çorba ikramı dramatize edildi.Kutlama programı çerçevesinde etkinlikler yapıldı.

Ekm

Ankara'nın başkent oluşunun 98.yıldönümü vesilesi le okulumuzda program düzenlendi.

Kas

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında program yapıldı .

Ekm

15 Temmuz Gazimiz Adem AKYOL 'u okulumuza davet ettik.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında etkinlikler yapıldı.

Ekm

1-B ve 1-C  Sınıflarımız Hayvanları Koruma  Günü etkinlikleri kapsamında faaliyetler yaptı.

Eyl

Müdür Yardımcımız Buket SAKALTAŞ Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Harun FATSA' yı ziyaret ederek okulumuzda yürüttüğü proje  çalışmaları ile ilgili bilgi verdi .

Eyl

Ankara Vali Yardımcımız Sayın Ayhan Özkan  okulumuzu ziyaret etti .Okulumuzda yapılan çalışmalarımız  ile ilgili bilgi verdik ."Eğitimde Vizyoner Liderlik " kitabını takdim etmesi  ve ziyareti vesilesi ile Ankara  Vali Yardımcımız Sayın Ayhan ÖZKAN 'a teşekkür ediyoruz.

Ağu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin vermiş oldukları mücadeleyi şükran ve minnetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Tem

15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Tem

Telafide Ben de Varım etkinlikleri kapsamında okulumuzda ebru ve keçe çalışması yapıldı.Şehit Doğukan Tazegül Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Sultan ÖZATEŞ liderliğinde yapılan çalışmalarda öğrencilerimiz keyifli bir geçirdi.