Nenehatun İlkokulu

Cevizlidere mah. Ceyhun Atuf Kansu cad. No132 Balgat ÇANKAYA/ANKARA
Vizyon
Eğitim anlayışıyla Atatürk ilkelerine bağlı,okulunu seven ve benimseyen,günümüzün teknolojik gelişmelerini yakalayabilen,yenilikçi,topluma ve bilime hizmet eden,güven ortamına sahip öğrencilerin yetiştirildiği bir okul ortamı sunmak.
Misyon
Tüm paydaşlarımızla birlikte Atatürk ilkelerine bağlı,anadili olan Türkçe´yi doğru ve yerinde kullanabilen,sosyal ve kültürel değerlerine sahip çıkan,özsaygısı olan ve bunu çevresine yansıtabilen,hayata dair hedeflerini oluşturabilen,bireysel özelliklerini geliştirmeyi amaçlayan,liderlik özelliklerine sahip,bilimsel düşünceyi benimsemiş,teknolojiyi kullanabilen,kendisiyle barışık,hoşgörülü,toplumun beklentilerine uygun mutlu bireyler yetiştirmek için varız.
Lojman
1 -
Ulaşım
Ego 481 Uyanış-Balgat Ego 153 Opera-Balgat-Gökkuşağı Öho 263-4 Etlik -Balgat Ulus -Keklikpınar Ulus-Çiğdem Kızılay-Çiğdem dolmuşları okulumuz güzergahındadır.
Okulumuzun 1 adet öğrenci servisi bulunmaktadır.
Cevizlidere Mahallesi.Ceyhun Atıf Kansu Caddesi.No:132 BALGAT
Kızılay´a 5km. Ulus´a 7 km.
Proje Çalışmaları
Kitap Okuyorum Projesi Harezmi Projesi Sıfır Atık Projesi Değerler Eğitimi Projesi
Okulumuzda etüt eğitimleri verilmektedir.