Etiket Sonuçları: NENEHATUN İLKOKULU

Kas

Anasınıfı,ve ilkokul öğrencilerimizin katılımı ile izlenen tiyatro oyununda öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

4/C ÖĞRETMENİ GONCA APAYDIN 'DAN ÇOK ANLAMLI ETKİNLİK

Kas

Okulumuza , Öğretmen ve Öğrencilerimize hayırlı olsun.

Ekm

Seminer okulumuz çok amaçlı salonunda iki seans şeklinde verilecektir.

Ekm

Seminer okul çok amaçlı salonumuzda iki seans şeklinde verilecektir.

Tüm velilerimiz davetldir.

Ekm

Tiyatro oyununa tüm sınıflarımız ve anasınıflarımız da katılacak olup üç seans şeklinde yapılacaktır.

Ekm

Nenehatun İlkokulu 4/A ,4/B, 4/C sınıfı öğrencileri ve öğretmenlerimiz Menekşe BAYSAL , Gonca APAYDIN , Havva Sare KURT 'un '' Miili Kültürümüzü yansıtan eşyalar '' sergisi tüm öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ile gezildi.

Ekm

Anasınıfı miniklerimizden kış başı hazırlıkları.

Ekm

Okulumuz dış cephe boyamasından sonra okuln koridorlarımızda boyanarak öğrencilerimizin severek geleceği eğitim ortamları sunduk.

Eyl

Etüt çalışmalarımızda öğrencilerimiz streslerini atarak çok eğlendiler.

Eyl

Okulumuz 4. ve 1. Sınıflarının hazırlamış olduğu '' İlköğretim Haftası '' kutlamalarına öğretmen ve öğrencilerimiz ile velilerimizin de katılımı ile kutlandı.

4/C Sınıfından Yusuf KARACA

4/C Sınıfından Salih BORJİGOB

3/C Sınıfından Batu ÖNCÜ okulumuz temsilen seçilmiştir.

Eyl

NENEHATUN İLKOKULUNDA ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜK SEVİNÇLE OKULA BAŞLADILAR.

Eyl

Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz yarışmalar,animasyon gösterileri ve şarkılar eşliğinde kar tanelerini yakalayarak çok eğlendiler.

Eyl

OKULUMUZA YENİ KAYIT OLAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ PARTİMİZE KATILIMINI BEKLİYORUZ.

Eyl

4. Sınıf ve 1. Sınıf öğretmenlerimiz  ve Anasınıfı öğretmenlerimiz ''Uyum Haftası'' etkinlikleri ve panolarını düzenlemek için çalışmalarına başladılar.

Eyl

İlkokul 1. sınıf  ile Anasınıf öğrencilerimiz için 07.09.2023 tarihinde saat 10:00 da '' Okulumuza hoşgeldiniz '' partisi verilecektir.

Ağu

Uyum haftası 5 gün boyunca saat 9:00 ile 12:00 arasında her öğrenci kendi sınıfında öğretmeni ile etkinlikler şeklinde yapılacaktır.

MEB 2023-2024 YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

Ağu

Okulumuz wc leri yenileme işlemleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ağu

Sınıflarımıza akıllı tahtalar Ankara İl Milli Eğitim Müdürülüğü Fatih Projesi kapsamında takılması için gerekli hazırlıklarımız başladı.

Haydi çocuklar okula...

Ağu

Okulumuzda öğrencilerimizin isteği doğrultusunda etüt yapılacktır.

May

Okul müdürümüz Ayfer TOMAN tarafından öğretmenlerimize '' Okul Kültürünün Geliştirilmesi '' semineri verildi.

May

Ziyaret ay içerisinde belirlenen bir başka tarihte yapılacaktır.

May

Tohumları filizlediler sonrada bahçemize ektiler.

Nis

Okul müdürümüz Ayfer TOMAN 'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan kutlama programımızda öğrencilerimize ''Osmanlı Macunu '' ikram edildi.

Nis

Kutlamalarımıza tüm velilerimiz davetlidir. Öğrencilerimize ''Osmanlı Macunu '' ikramımız olacaktır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımız kapsamında okulumuzda  23 Nisan 2023 tarihinde tören yaptık.

Nis

NENEHATUN İLKOKULU TATİL DÖNÜŞÜ TÜM BİRİMLERİ DEZANFEKTE EDİLDİ.OKULUMUZ PIRIL PIRIL ÖĞRENCİLERİMİZİ BEKLİYOR.

Nis

2.Sınıf Öğrencilerimizle  Ankara Büyükşehir Belediyesi Çalışan Sokak Çocukları Merkezi'nde Yaptığımız Etkinlikler

Nis

Müze gezisine 3 anasınıfı öğrencilerimiz okulumdan kalkacak servisler ile katılım sağlayacaklardır.

Nis

3 Seans şeklinde oynanan tiyatro oyununda tüm öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

Nis

Eğitim yılı boyunca planlanan etkinlikler öğrencilerin madalya törenleri ile taçlandırılmıştır.Yıl sonunda yapılacak sunum ile de etkinlik sonlandırılacaktır.

Mrt

Ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla ertelenen Nevruz Kutlamaları okulumuz 3. sınıf lar tarafından kutlandı.

Mrt

Vahide YONCACI öğretmenimizin öğrencileri kendi yörelerini tanıttılar.

Mrt

hACİVAT VE kARAGÖZ OYUNU OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI TİYATRO SALONUNDA 3 SEANS OLARAK OYNANACAKTIR.

Mrt

Öğrencilerimiz bu etkinklikte hem öğrendiler hemde çok eğlendiler.

Mrt

Öğrencimizin annesi ile sınıfta yaptıkları böreği arkadaşları ile zevkle yediler. Velimize katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

62  Öğrencimiz Okul İdaremizin sorumluluğunda 2. sınıf öğretmenlerimiz i,le 31.03.2023 tarihinde gezilerini gerçekleştirecekler.

Mrt

Toplantı saat 10:00 'da okulumuz kütüphanesinde yapılacaktır.

Mrt

Okul müdürmüz Ayfer TOMAN 'ın konuşması , öğrencilerimizin hazırladıkları şiir ve söyledikleri kahramanlık türküleri ile törenimiz okulumuz çok amaçlı salonunda kutlandı.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekür ederiz.

Mrt

Okul müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.