Etiket Sonuçları: Dilimizin Zenginlikleri

May

Dlimizin Zenginlikleri Projesinin bu ayki konusu " Tüm sınıflarda duvar yazısı, Grafiti" çalışması.4-C sınıfı öğretmeni Gonca Apaydın rehberliğinde öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı duvar yazıları hazırladılar.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ay 4-C öğrencileri figürlerle masal fıkra anlatımı yaptılar.

Papatyalar anasınıfı,hikaye ile bütünleştirilmiş kelime ,ses ve çalışmalarımız

4-C pano çalışmamız

Mrt

Okulumuz Öğrencileri ve öğretmenlerinin birlikte hazırladıkları Dilimizin Zenginlikleri  Atasözleri ve Deyimler sergimizi Okul Müdürümüz Ayfer Toman ve Müdür Yardımcımız Emine Özlem Yolcu tarafından açılışı yapıldı.Emeği geçen tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ay sınıflarımızda" Anlat Bakalım "oyunu, kelime deyim anlatma , deyim canlandırma, deyim atasözü resimleme ve atasözü deyim maketleri yapıldı.Atasözleri ve deyimlerimiz eğlenerek öğrenildi.

Şbt

2.sınıf öğrencilerimizin Dilimizin Zenginleri Projesi kapsamındaki çalışmalarımız..